Onnistuneita verkkosovelluksia

Suunnittelemme ja toteutamme onnistuneita verkkosovelluksia yli 20 vuoden näkemyksellä ja satojen projektien kokemuksella.

Työskentelemme erityisesti keskisuurten ja suurten yrityksien kanssa. Asiakkaisiimme kuuluvat myös järjestöt ja julkisen sektorin toimijat.

Verkkosovelluksella tarkoitetaan verkkopalvelua, jota ei välttämättä ole luonnollista mieltää verkkosivustoksi tai verkkokaupaksi. Verkkosovellus tarkoittaa usein selaimessa toimivaa työkalua tai palvelua, kuten esimerkiksi oppimisympäristöä, räätälöityä intranettiä tai vaikkapa palvelutarjotinta.

Verkkosovellus eroaa verkkosivustoista ja verkkokaupasta tyypillisesti sisällöltään, toiminnallisuuksiltaan ja käyttötarkoitukseltaan reilusti. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkosovellus tarkoittaa sananmukaisesti huomattavasti verkkosivu- tai verkkokauppahanketta sovellusmaisempaa palvelua. Kuten mobiilisovellus, mutta sellainen, joka toimii selaimessa päätelaitteesta riippumatta.

Toiminnallisuusvaateet puolestaan usein aiheuttavat sen, että verkkosovellusten teknologiaratkaisut ovat normaaleista verkkosivustoista poikkeavia ja spesifisti juuri kyseisen sovelluksen tarpeisiin valikoituja.

Tehdäänkö yhdessä onnistunut verkkosovellus?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous. Vastaamme viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tarvitsetko verkkosovelluksen vai verkkosivuston?

Suunnittelemamme ja toteuttamamme yrityskylaan.fi, talomaalta.fi, koulukoulu.fi ja kulttuuripankki.fi ovat erinomaisia esimerkkejä tyypillisestä verkkosovelluksesta.

Mikäli käyttäjän tulee esimerkiksi vastata kysymyksiin, vuorovaikuttaa palvelua tarjoavan tahon tai muiden palvelua käyttävien ihmisten kanssa, on tarve perinteisen verkkosivuston sijaan verkkosovellukselle.

Esimerkkejä tekemistämme verkkosovelluksista

Toteutamme työksemme onnistuneita verkkopalveluita. Katso lisää esimerkkejä töistämme täältä.

Onnistumisiin.

Toteutamme työksemme onnistuneita verkkopalveluita. Intuitiivisesti käytettäviä, visuaalisesti näyttäviä ja teknisesti laadukkaita verkkosivustoja, verkkokauppoja ja verkkosovelluksia.

Työskentelemme erityisesti keskisuurten ja suurten yrityksien kanssa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Burger King, Fira, Huoneistokeskus, Itis, Lämpöykkönen, S-ryhmä ja Retta.