Kasvetaanko yhdessä?

Etsimme jatkuvasti uusia ja osaavia työntekijöitä. Ennen kaikkea kuitenkin etsimme hyviä tyyppejä, kenellä on nälkää kasvaa kanssamme.

Olemme mahdollisuuksien toimisto, jossa työntekijät ovat organisaatiomme tärkein pääoma. Olemme kasvu-uralla ja tavoitteenamme on saavuttaa asema alamme johtavana verkkopalveluasiantuntijana.

Tässä työntekijämme ovat avainasemassa. Olemme alamme parhaimmistoa – luova, laadukas ja tehokas – tekijöidensä näköinen toimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä verkkopalveluita asiakkaidensa liiketoiminnan keskeiseksi tueksi.

Meihin panostamasi ajan tulisi olla molemmin puolin arvokasta, merkityksellistä ja tärkeää. Mielenkiintosi pysyy yllä vaihtelevien ja monipuolisten projektien avulla. Kannustavassa tiimihengessä ja rennossa, vastuullisen kulttuurin ilmapiirissä.

Meillä Intolla titteleillä ei ole väliä. Suuremman merkityksen luo innokkuuttesi, kehittymishalusi ja se, mitä aidosti osaat ja arvostat sekä mitä lisämausteita tuot pöytään. Meillä on varaa kasvaa ja kasvattaa. Kunnioitamme ja tuemme toisiamme.

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti myös muita uusia työkavereita. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit hakea avoimella hakemuksella eri rooleihin tällä sivulla.

Rekryprosessimme?

Tutustu tämän sivun sisältöön ja pohdi, kiinnostuitko. Jos koet tarpeelliseksi, soittele tai laita tekstaria kenelle tahansa meistä. Kerromme mielellämme lisää.

Laita tekstaria tai mailia toimitusjohtajallemme Aapo Mäelle (aapo.maki@into-digital.fi ja 0503308959). Myös hakemuksen lähettäminen on helppoa. Me emme tarvitse muuta, kuin LinkedIn-tilisi osoite! Kaikki muu on vapaaehtoista.

Jos ajatuksemme kohtaavat, tavataan. Voi olla, että tavataan kerran. Ehkä toisen, jotta pääset tapaamaan useampaakin tulevaa työkaveriasi. Tavoitteenamme on selkeä, suoraviivainen ja juuri sinulle personoitu rekryprosessi.

Tehdään sinulle työsopimus tai todetaan, että jatketaan keskusteluja mahdollisesti myöhemmin tulevaisuudessa.

Elämme asiakkaistamme

Seuraavassa esimerkkejä töistä, jonka vuoksi työntekomme oli taas piirun verran hauskempaa. Miten ratkaisuihin päädyttiin, teknologiat valittiin ja toteutus tehtiin?

Asiakaskuntamme on moninainen: pääset työskentelemään Plan International Suomen, Lastenklinikoiden Kummien, Wärtsilän, Teollisuusliiton, Burger Kingin ja Viinilinnan kaltaisten asiakkuuksien parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme sekä jatkokehitämme valtakuntamme parhaita verkkopalveluita, eli verkkosivuja ja -kauppoja. Meidät on palkittu lukuisia kertoja Grand Onessa ja vuonna 2018 myös Cannes Lionsissa. Myös maailmankuulu The Webby Awards palkitsi Nykytunteenmuseon keväällä 2022.

Kannustava tiimimme

Meille tärkeintä on toimiva työympäristö ja ihmiset sen keskiössä. Tuemme, autamme, haastamme, ratkaisemme ja kasvamme yhdessä.

Olemme monipuolisten verkkopalvelujen suunnittelutoimisto alamme huipulta, jossa ammattitaito ja työn jälki ovat keskeiset erottuvuustekijät asiakkaidemme ongelmia ratkoessa. Olemme luotettava ja arvostettu kumppani, jolta saa mitä tilaa – ja aina sen piirun verran enemmän. Saumaton tiimihenki draivaa meitä eteenpäin. Opimme toisiltamme, kasvamme ja kasvatamme – niin yksilöinä kuin työyhteisönä.

Olemassaolomme perustuu ihmisiin – kaikkiin osaajimme ja asiakkaisiimme. Kyseessä on aina kahden kauppa. Motivoituneet työntekijät asettavat meidän työnjäljelle astetta korkeamman riman kokemuksellaan, ammattiylpeydellään ja palvelukeskeisyydellään. Tämä taas näkyy arvostuksena ja uusina projekteina asiakasrajapinassa.

Haluamme palkata meille aitoja ihmisiä, joiden kanssa on mukavaa ja inspiroivaa tehdä töitä – ja välillä toki huvitellakin. Meillä saa kysyä ja haastaa. Rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Olemme vastuullinen ja tavoitteellinen työnantaja. Uskomme, että tiimityö rakentuu yhteisistä hetkistä ja rennosta, kannustavasta ilmapiiristä. Sen vuoksi on tärkeää, että istumme vähintään ajoittain samassa sijainnissa Helsingin ja Jyväskylän toimipisteissämme. Annamme kuitenkin työntekijöidemme valita, missä työnsä tekevät. Pidämme huolta omistamme, ja muun muassa laaja terveysvakuutus kuuluu meillä jok’ikisen työntekijän pakettiin.

Mitä tarjoamme ja mitä odotamme?

Meihin panostamasi ajan tulisi olla molemmin puolin arvokasta, merkityksellistä ja tärkeää. Meillä riittää haasteita ja vaativia töitä. Pääset mukaan osaamisesi mukaisiin projekteihin ja halutessasi myös mukavuusalueesi ulkopuolelle. Mielenkiintosi pysyy yllä vaihtelevien ja todella monipuolisten verkkopalveluprojektien avulla – kannustavassa, rennossa ja vastuullisen kulttuurin ilmapiirissä.

Palkitsemme kaikki työntekijämme tasapuolisesti vuosittain bonuksella. Työkalut ja järjestelmät meillä on tietysti kunnossa. Työnteon keskiössä ovat mielenkiintoiset ja osin kansainväliset asiakkaat, joiden kanssa on inspiroivaa tehdä töitä.

Oletko sinä meidän uusi tulevaisuuden tekijä?

Työhakemus

"*" näyttää pakolliset kentät