Onnistuimme yhdessä Firan kanssa: Uuden ajan rakennusliikkeen uuden ajan verkkosivusto

Fira.fi Integraatio Nuxt.js Ohjelmointi Palvelumuotoilu WordPress

Projekti lyhyesti

Rakennusalan palveluyhtiö Fira uudisti visuaalinen ilmeensä. Me toteutimme uuden ilmeen mukaisen verkkosivuston. Firalle erityisen tärkeää projektissa oli sisältöjen rikkaat esitystavat ja ketterä toteutus, jotta sivusto mahdollisimman tehokkaasti toimii Firan markkinoinnin työkaluna. Tuloksena on jatkuvasti kehittyvä verkkosivusto, joka tehokkaasti tuottaa haluttuja tuloksia.

Verkkosivusto markkinointiin

Jatkuvasti kehittyvä verkkosivusto erityisesti markkinoinnin työkaluksi. Tarkoituksena tehokkaampi ja tuloksellisempi markkinoinnin tekeminen.

Rohkea visuaalinen ilme

Fira haluaa rikkoa toimialan rajoja toiminnassaan ja myös verkossa. Yhdessä Kuudennen kanssa suunniteltu verkkosivuston visuaalinen ilme on toimialalle poikkeuksellisen rohkea ja näyttävä.

Sisällön rikkaat esitystavat

Firalle erityisen tärkeää on verkkosivuston sisältöjen rikkaat esitystavat ja ketterä toteutus: sisältötyypit, sivupohjat, sisältömoduulit ja sisältöjen muotoilut.

Modernit tekniset ratkaisut

Verkkosivusto on toteutettu uusimpia teknologioita käyttäen. Se on tietoturvallinen ja suorituskykyinen. Vastaamme myös verkkosivuston ylläpidosta 24/7.

Tavoitteet

  • Toimialan rajoja rikkova visuaalinen ilme ja käyttökokemus
  • Laajojenkin sisältökokonaisuuksien ketterä toteutus
  • Konversion parantaminen
  • Suorituskykyinen ja tietoturvallinen tekninen ratkaisu

Keskeiset ratkaisut

  • Värikäs ja rikas visuaalinen ilme
  • Monipuoliset ja rikkaat sisällön esitystavat
  • Helppokäyttöiset työkalut sisältöjen toteutukseen ja ylläpitoon
  • Selkeät ohjaukset haluttuun toimintaan (CTA:t) ja toimivat konversiotyökalut
  • Jatkuva ylläpito 24/7 ja jatkokehitys

”Markkinoijana työmme on helpottunut huomattavasti. Pystymme nyt nopeasti luomaan laajojakin sisältö- ja sivukokonaisuuksia eri kohderyhmille. Ilahduttavinta on kuitenkin ollut huomata, että sivuston eri tavoitteiden konversioaste ja käyttäjien sitoutuneisuutta kuvaavat mittarit ovat lähteneet huomattavaan nousuun jo lyhyessä ajassa.”

Jonas Meling, Digital Marketing Manager, Fira 

Tietoa asiakkaasta

Fira on rakentamisen palveluyhtiö, joka keskittyy laadukkaisiin hankeratkaisuihin kasvavilla rakentamisen osa-alueilla erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Yrityksen liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin.

Fira kehittää asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 268,5 M€ ja se työllistää yli 300 ihmistä.

Tiimimme

Konsta Hallinen

Developer

Laura Pekkanen

Developer

Esimerkkejä töistämme

Toteutamme työksemme onnistuneita verkkopalveluita. Katso lisää esimerkkejä töistämme täältä.

Onnistumisiin.

Toteutamme työksemme onnistuneita verkkopalveluita. Intuitiivisesti käytettäviä, visuaalisesti näyttäviä ja teknisesti laadukkaita verkkosivustoja, verkkokauppoja ja verkkosovelluksia.

Työskentelemme erityisesti keskisuurten ja suurten yrityksien kanssa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Burger King, Fira, Huoneistokeskus, Itis, Lämpöykkönen, S-ryhmä ja Retta.