Verkkosivujen tehtävä on edistää liiketoimintaanne.

Palvelumme Verkkosivut

Verkkosivu on yrityksen tärkein markkinoinnin ja viestinnän työkalu. Suunnittelemme ja toteutamme Suomen parhaat verkkosivut yrityksille ja muille organisaatioille. Laadukas verkkosivusto tuottaa haluttuja tuloksia enemmän ja kustannustehokkaammin.

Verkkosivut kasvusi mahdollistajana

Laadukkaat verkkosivut tarjoavat valituille kohderyhmille heidän tarvitsemansa tiedon ja keinot sen kuluttamiseen. Yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta toimiva verkkosivusto kasvattaa yritykseen kohdistuvaa kysyntää eri tavoin:

  • enemmän käyttäjiä 
  • useampia selattuja sivuja vierailun aikana 
  • vierailujen pidempi kesto 
  • yhteydenottojen, tarjouspyyntöjen ja myynnin määrän kasvu.

Toteutamme valmiita verkkosivuja alkaen palvelumuotoilusta ja määrittelystä aina ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Tiimin kokoamme projektikohtaisesti verkkosivuston suunnittelun ja toteutuksen eri osa-alueiden huippuasiantuntijoistamme. Lue, mistä kaikesta verkkopalvelun hinta koostuu ja ota meihin yhteyttä.

Kuinka verkkosivut syntyvät? 

1. Projektisuunnittelu

Kickoff, aikataulut, työryhmät ja tutustuminen, vastuut, projektinhallinnan työkalut ja palaverikäytänteet.

Lue lisää

2. Palvelumuotoilu ja määrittely

Mitä ollaan tekemässä, miksi ja miten? Tavoitteiden varmistus, mahdolliset tutkimukset, asiakasymmärrys, sisältö, sivupohjat ja toiminnallisuudet, tekniset määrittelyt ja reunaehdot.

Lue lisää

3. Käyttökokemus (UX)

Miltä verkkosivun käyttäminen tuntuu, kuinka käyttäjiä ohjaillaan kohti haluttuja toimenpiteitä ja kuinka suunniteltava palvelu täyttää käyttäjän tarpeet?

Lue lisää

4. Käyttöliittymä (UI)

Miltä verkkosivu näyttää? Verkkopalvelun käyttöliittymä on yksi olennaisimmista osista verkkopalvelun käyttökokemuksessa. Ensivaikutelma sivustosta syntyy 50 millisekunnissa.

Lue lisää

5. Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys on digitaalisen palvelukehityksen kivijalka. Hyödynnämme verkkosivuprojekteissamme pääsääntöisesti WordPress-julkaisujärjestelmää.

Lue lisää

6. Testaus, viimeistely ja julkaisu

Verkkosivuprojekteissa palvelun testaus niin käyttöliittymän kuin integraatioiden osalta on tärkeässä roolissa. Myös palvelun suorituskyvyn testaaminen on tärkeää. Emme halua julkaista viimeistelemätöntä sivustoa, emmehän?

Lue lisää

7. Jatkokehitys ja ylläpito

Erinomaisesta verkkosivustosta on tärkeää pitää huolta. Lisäksi sen toimivuutta yleisesti sekä tavoitteisiin nähden on tärkeää analysoida ja palvelua kehittää analyysin perusteella.

Lue lisää

verkkosivut mobiili verkkosivut

Intranet, extranet?

Mitä isommasta verkkosivustosta on kysymys, sitä useammin törmäämme tarpeisiin intra- tai extraneteille. Me suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt ratkaisut myös näihin tarpeisiin.

Verkkosivujen integraatiot

Erilaiset integraatiot ovat meille arkipäivää. Tyypillisesti verkkosivuprojekteissa integraatiot ovat kohtuullisen yksinkertaisia modernien rajapintaratkaisuiden myötä, mutta erityisesti haastavammat integraatiot ovat lähellä sydäntämme. Verkkokauppojen osalta integraatiot ovat usein monimutkaisempia liittymiä esimerkiksi ERP-järjestelmiin. Verkkosivujen osalta puhutaan useimmiten erilaisista CRM-integraatioista (esimerkiksi MailChimp, Salesforce, HubSpot), kun tietoa vaikkapa yhteydenottolomakkeista halutaan tallentaa CRM-järjestelmään ja käyttäjät tuoda markkinoinnin automaation piiriin.

Ryhdytäänkö töihin?

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimetön

Kaikkia tietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Muutamia asiakkaitamme

Osaamisemme

Mitä osaamista meiltä löytyy laadukkaiden verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen?

Kaikesta osaamisestamme voit lukea kootusti täällä.

Muut palvelumme

Rakennamme parempia verkkopalveluita, joiden tarkoitus on kirittää asiakkaamme liiketoimintaa. Lisäksi tarjoamme digitaalisen markkinoinnin palvelut kattavasti, jotta verkkosivut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.