Liiketoimintaanne ja käyttäjienne tarpeita palvelevat verkkokaupat.

Palvelumme Verkkokaupat

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme liiketoimintaa edistäviä verkkokauppoja. Verkkokauppojen suunnittelussa on tärkeää ymmärtää nykyisiä ja potentiaalisia käyttäjiä, hankkia sivustolle oikeanlaisia kävijöitä sekä täyttää käyttäjien tarpeet mahdollisimman selkeästi ja suoraviivaisesti.

Toteutamme verkkokaupat täysin räätälöidysti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Hyödynnämme verkkokauppahankkeissa useimmiten WordPress-julkaisujärjestelmää ja sen WooCommerce-laajennosta.

Alla on kuvattu verkkokauppahankkeidemme vaiheet, jotka mukautetaan yksilöllisesti kunkin asiakkaamme tarpeisiin. Lue verkkokauppojen hinnasta täältä. Ennen aloitusta sinun tulee tietysti kilpailuttaa toteuttaja.

Kuinka verkkokauppa rakennetaan?

Teemme verkkokaupat kokonaisuudessaan palvelumuotoilusta ja määrittelystä ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Tiimin kokoamme projektikohtaisesti verkkokauppojen suunnittelun ja toteutuksen eri osa-alueiden huippuasiantuntijoistamme.

1. Projektisuunnittelu

Kickoff, aikataulut, työryhmät ja tutustuminen, vastuut, projektinhallinnan työkalut ja palaverikäytänteet.

Lue lisää

2. Palvelumuotoilu ja määrittely

Mitä ollaan tekemässä, miksi ja miten? Tavoitteiden varmistus, mahdolliset tutkimukset, asiakasymmärrys, sisältö, sivupohjat ja toiminnallisuudet, tekniset määritelmät ja reunaehdot.

Lue lisää

3. Käyttökokemus (UX)

Miltä verkkosivun käyttäminen tuntuu, kuinka käyttäjiä ohjaillaan kohti haluttuja toimenpiteitä, ja kuinka suunniteltava palvelu täyttää käyttäjän tarpeita?

Lue lisää

4. Käyttöliittymä (UI)

Miltä verkkosivu näyttää? Verkkopalvelun käyttöliittymä on yksi olennaisimmista osista verkkopalvelun käyttökokemuksessa. Ensivaikutelma sivustosta syntyy 50 millisekunnissa.

Lue lisää

5. Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys on digitaalisen palvelukehityksen kivijalka. Hyödynnämme verkkosivuprojekteissamme pääsääntöisesti WordPress-julkaisujärjestelmää.

Lue lisää

6. Testaus, viimeistely ja julkaisu

Verkkokauppaprojekteissa palvelun testaus niin käyttöliittymän kuin integraatioiden osalta on tärkeässä roolissa. Myös palvelun suorituskyvyn testaaminen on tärkeää. Emme halua julkaista viimeistelemätöntä verkkokauppaa, emmehän?

Lue lisää

7. Jatkokehitys ja ylläpito

Erinomaisesta verkkosivustosta on tärkeää pitää huolta. Lisäksi sen toimivuutta yleisesti sekä tavoitteisiin nähden on tärkeää analysoida ja palvelua kehittää analyysin perusteella.

Lue lisää

Ryhdytäänkö töihin?

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimetön

Kaikkia tietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Muutamia asiakkaitamme

Osaamisemme

Mitä osaamista meiltä löytyy laadukkaiden verkkokauppojen suunnitteluun ja toteutukseen? Eritoten palvelumuotoilu ja määrittely ovat suuressa roolissa.

Kaikesta osaamisestamme voit lukea kootusti täällä.

Muut palvelumme

Rakennamme parempia verkkopalveluita, joiden tarkoitus on kirittää asiakkaamme liiketoimintaa. Lisäksi tarjoamme digitaalisen markkinoinnin palvelut kattavasti, jotta verkkokauppa tavoittaa täyden potentiaalinsa.