Verkkokaupat.

Verkkokaupan tarkoitus on myydä. Kaikki muu on kermavaahtoa ja kirsikoita.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme liiketoimintaa edistäviä verkkokauppoja. Verkkokauppojen suunnittelussa on tärkeää ymmärtää nykyisiä ja potentiaalisia käyttäjiä. Meidän tulee täyttää heidän tarpeensa mahdollisimman selkeästi, suoraviivaisesti ja toimintavarmasti.

Toteutamme verkkokaupat täysin räätälöidysti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Hyödynnämme verkkokauppahankkeissa useimmiten WordPress-julkaisujärjestelmää ja sen WooCommerce-laajennosta.

Ryhdytäänkö töihin?

Jätä tarjouspyyntö täällä.

Turvalliset, toiminnalliset ja integroidut verkkokaupat

Onnistumisiin?

Vastaamme tarjouspyyntöihin pikaisesti, laadukkaasti ja perusteellisesti. Osaamme. Innostumme. Onnistumme.

Miksi laadukas verkkokauppa?

Laadukkaat verkkokaupat tarjoavat valituille kohderyhmille heidän tarvitsemansa tuotteet helposti löydettävällä ja ostettavalla tavalla. Yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta toimiva verkkokauppa kasvattaa yritykseen kohdistuvaa kysyntää ja myyntiä sekä tehostaa liiketoimintaprosesseja eri tavoin:

  • enemmän käyttäjiä 
  • useampia selattuja tuotteita vierailun aikana 
  • vierailujen pidempi kesto
  • lisämyynti (up sales, cross sales)
  • yhteydenottojen, tarjouspyyntöjen ja myynnin määrän kasvu
  • aikaa ja täten kustannuksia säästävät, automatisoidut tilaus- ja toimitusprosessit

Toteutamme verkkokauppoja alkaen palvelumuotoilusta ja määrittelystä aina ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Tiimin kokoamme projektikohtaisesti verkkokauppojen suunnittelun ja toteutuksen eri osa-alueiden huippuasiantuntijoistamme.