Verkkosivut

Verkkosivusto on yrityksenne tai yhteisönne tärkein yksittäinen markkinoinnin väline. Toteutamme keskisuuret ja suuret verkkosivut laadukkaasti ensimmäisestä workshopista verkkopalvelun ylläpitoon saakka.

Lue lisää

Verkkokaupat

Me toteutamme asiakkaidemme liikentoimintaa edistäviä verkkopalveluita, kuten verkkokauppoja. Verkkokauppahankkeissa palvelumuotoilu – sisältäen asiakasymmärryksen ja käyttökokemussuunnittelun – on erittäin tärkeässä roolissa.

Lue lisää

Mobiilipalvelut

Toteutamme älypuhelimiin räätälöityjä digimarkkinoinnin ratkaisuja mobiilisovellusten muodossa. Tyypillisesti mobiilipalvelut jaetaan kolmeen eri kategoriaan: sovelluskauppaan paketoituihin HTML5-verkkosivustoihin, natiiviapplikaatioihin ja hybridisovelluksiin.

Lue lisää

Muut palvelut

Markkinointiviestintäalan digitaalisessa maailmassa vuodesta 2002 eläneenä kokemuksemme mitä erilaisimpien digitoteutuksien tuottamisesta on vankkumaton. Toteutamme muun muassa:

  • Tapahtuma- ja kampanjasivustot
  • Display-mainokset
  • Digiscreen-mainokset
  • Muut ohjelmistohankkeet

Lue lisää

Saavutettavuus

Digipalvelun saavutettavuus tarkoittaa sitä, että palvelu on käytettävissä kaikkien ihmisten toimesta. Riippumatta henkilön toimintarajoitteista tai ominaisuuksista, kuten esimerkiksi iästä, näkö- tai kuulokyvystä tai vammoista.

Lue lisää

Ryhdytäänkö töihin?