Konseptointi, palvelumuotoilu ja määrittely tuottavat tuloksia.

Osaamisemme Palvelumuotoilu ja määrittely

Konseptisuunnittelu, palvelumuotoilu ja niiden myötä tekninen määrittely ovat keskeisimpiä työvaiheita onnistuneessa verkkosivu- tai verkkokauppahankkeessa. Näissä työvaiheissa on keskiössä selvittää ja suunnitella, mitä ollaan tekemässä, miksi ja miten.

Digitaalinen palvelumuotoilu on ajattelutapa, prosessikuvaus ja joukko erilaisia työkaluja, joita soveltamalla syntyy käyttökokemuksia, jotka saavat käyttäjän hykertelemään.

  • Konseptointi ja palvelumuotoilu: mitä ollaan tekemässä ja miksi?
  • Tekninen määrittely: miten se tehdään?

Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan, mitkä kaksi työvaihetta verkkopalveluhankkeen ensivaiheessa on tärkeää suorittaa. Me tarjoamme kyseiset palvelut niin yksittäisinä, kuin useimmiten yhtenä palvelumuotoilu ja määrittely -projektina.

Kohti tuloksellista verkkopalvelua

Verkkopalvelu on näkemyksemme mukaan yritysten ja muiden organisaatioiden tärkein yksittäinen markkinointiviestinnän ja jopa myynnin työkalu. Siksi verkkopalveluhankkeissa on tärkeää suunnitella huolellisesti, mitä ollaan tekemässä.

Palvelumme

Suunnittelemme, toteutamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme pieniä, keskisuuria ja suuria verkkosivuja ja -kauppoja. Meidän ajatusmaailmamme mukaan verkkopalvelu on yrityksen tai muun organisaation tärkein yksittäinen markkinointiviestinnän ja usein jopa myynnin väline.

Ryhdytäänkö töihin?

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimetön

Kaikkia tietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.