Verkkopalvelun ostajan opas on kymmenosainen käsikirja verkkopalveluiden ostajille. Kaikki kymmenen osaa on julkaistu blogiteksteinä ja nyt ne ovat saatavilla myös yhtenä ladattavana PDF-tiedostona.

Into-Digitalin asiantuntijoiden laatimat tekstit ovat sisällöltään selkeitä ja konkreettisia. Tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme ja kaikkia muitakin verkkopalveluiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon parissa työskenteleviä.

Oppaan sisältö:

LATAA OPAS

Artikkelien kirjoittajat:

Aapo Mäki on Into-Digitalin toimitusjohtaja, intohimoinen myyjä, verkkopalvelusuunnittelun moniottelija ja FC Barcelona -fani.

Aapo Mäki, CEO

Ida Andersson on Into-Digitalin ensimmäinen palvelu- ja sisältömuotoilija, ex-projektipäällikkö ja kanien ystävä.

Ida Andersson, Service & Content Designer

Ernesti on Into-Digitalin Digital Designer. Vapaa-ajallaan Ernesti valokuvaa, kuuntelee vanhoja äänilevyjä ja siemailee single malt -viskejä. Ajoittain.

Ernesti Niemi, Digital Designer

Antti Lassila on Into-Digitalin osakas, CTO ja intohimoinen golf-harrastaja, mistä kertoo kaksi peräkkäistä MTL-golfin mestaruuspokaalia vuosilta 2018 ja 2019. 2020 oli välivuosi menestyksessä.

Antti Lassila, CTO

Jani on Into-Digitalin Head Developer. Pelaamisen Grand Old Man -nimelläkin tunnetulle savolaiselle kelpaa kaikki tietokonepeleistä lautapeleihin sekä pen & paper -roolipeleihin.

Jani Martikainen, Head Developer

Mikko on yksi Into-Digitalin pääkehittäjistä ja yrityksen osakas. Mikko harrastaa pariakrobatiaa ja viihdyttää työkavereitaan yllättävällä triviatiedolla.

Mikko Hytönen, Head Developer

Kysy lisää verkkopalveluistamme

Jos haluat keskustella kanssamme verkkopalveluiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta, ole hyvä ja ota yhteyttä. Olemme mielellämme avuksi!

Esimerkkejä töistämme löydät täältä.

Työt