Kattavat ylläpitotyökalut ja poikkeuksellisen näyttävä kuvitus

Viinilinna on Solera Finlandin kuluttajille suunnattu viestintäkanava. Solera Finland on osa pohjoismaista Solera Beverage Groupia, joka on yksi johtavista alkoholin maahantuojista markkinallamme.

Solera luotti Into-Digitalin käsiin verkkosivu-uudistuksensa suunnittelun ja toteutuksen. Uudistuksen tavoitteina oli vahvistaa Viinilinna-brändiä upealla kuvituksella, mahdollistaa vaivaton sisällönhallinta ja toisaalta luoda salamannopea tuotekatalogi Solera Finlandin tuotteille.

Helppokäyttöisen kuoren alla tuotetietointegraatio ja valtavasti blogisisältöä.

Uusi verkkopalvelu ei näytä käyttäjälle kovinkaan monimutkaiselta vaan pääosin yksinkertaiselta ja saumattomasti toimivalta. Verkkopalveluun on kuitenkin rakennettu räätälöity integraatio Soleran Product Information Management (PIM) -järjestelmään. Lisäksi sivuston modulaarinen toteutus on viety erittäin pitkälle – käytännössä Solera voi muokata viinilinna.fi-sivustosta juuri sellaisen kuin haluaa.

Solera Finlandin Viinilinna-brändi tunnetaan hassunhauskana ja aktiivisena viestijänä. Niinpä sivusto pitää sisällään suuren määrän blogiartikkeleita, joita käyttäjä voi suodattaa oman tarpeensa mukaisesti. Lisäksi sivuston ennustava sisäinen haku tukee käyttäjää – on etsinnässä sitten blogi, tuote tai yhteystiedot.

Into-Digital on ollut meille joustava ja ammattitaitoinen kumppani verkkosivujen kehitysprojektissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Viinilinnan uusiin verkkosivuihin ja yhteistyö tulee ehdottomasti jatkumaan.”

Maijastina Juvonen, Markkinointijohtaja, Solera Finland

Kehitys ja yhteistyö jatkuvat

Verkkokaupan ensimmäinen versio on julkaistu, mutta hedelmällinen yhteistyö jatkuu WordPress-ylläpidon ja jatkokehityksen muodossa. Viinilinnaan on jo suunnitteilla uusia ominaisuuksia.

Hanke oli kaikessa kompleksisuudessaan hieno. Hienoisia (dokumentaation puutteesta johtuvia) hankaluuksia aiheuttanut tuotetietorajapintakin saatiin lopulta toteutettua toimimaan erinomaisesti. Täytyy kyllä kiittää Viinilinnan jengiä kärsivällisyydestä ja erinomaisesta yhteistyöstä.

Aapo Mäki, toimitusjohtaja, Into-Digital

Lisää töitämme