Into-Digital vastasi uudistetun teollisuusliitto.fi-verkkopalvelun koko teknisestä toteutuksesta. Kumppanimme hasan&partners vastasi puolestaan käyttöliittymästä ja ulkoasusta. Mittava verkkosivusto on jatkuvan ylläpidon ja jatkokehityksen piirissä. Valtavaakin käyttökuormaa moitteettomasti sietävää sivustoa kehitetään jatkuvasti Into-Digitalin toimesta.

Myös Teollisuusliiton Tekijälehden ja Teollisuuden Työttömyyskassan verkkopalvelut ovat Into-Digitalin rakentamia ja ylläpitämiä.

Teollisuusliitto.fi:n avaintoiminnallisuuksiin sisältyy laadukas hakutoiminto, joka ennustaa, ehdottaa ja kategorisoi. Hakutulossivulla käyttäjä kykenee suodattamaan hakutuloksiaan eri valinnoilla.

Koska sisältöä sivustolla on niin valtava määrä, on laadukas hakutoiminto välttämättömyys. Sen lisäksi käyttäjää pyritään palvelemaan selkeällä sisältörakenteella ja päänavigaatiolla sekä sisältösivun sivunavigaatiolla.

Into-Digital vastaa teollisuusliitto.fi:n ylläpidosta ja kehityksestä kokonaisvaltaisesti. Kaikki verkkosivustoon liittyvät kysymykset & yhteydenpito hoituu Into-Digitalin asiakasvastaavan kautta, liittyi se sitten palvelinratkaisuihin, päivityksiin tai WordPressin käytön tukeen.

Toteutuksesta vastasivat:

Aapo Mäki on Into-Digitalin toimitusjohtaja, intohimoinen myyjä, verkkopalvelusuunnittelun moniottelija ja FC Barcelona -fani.

Aapo Mäki, CEO

Antti Lassila on Into-Digitalin osakas, CTO ja intohimoinen golf-harrastaja, mistä kertoo kaksi peräkkäistä MTL-golfin mestaruuspokaalia vuosilta 2018 ja 2019. 2020 oli välivuosi menestyksessä.

Antti Lassila, CTO

Lisää töitämme