Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week järjestettiin tänä vuonna 8.-18.9. Into-Digital vastasi festivaalin tärkeimmän yksittäisen markkinointiviestinnän ja tiedonvälityksen kanavan, helsinkidesignweek.comin uudistuksen teknisestä toteutuksesta.

Kuinka saavuttaa erittäin vahva visuaalisuus ja toisaalta saumaton käyttökokemus? Yhdessä Taisteen kanssa toteutettu sivusto täyttää käyttäjien kaikki tarpeet.

Ohjelma ja tapahtuvat kiinnostaa, joten verkkopalvelu-uudistuksessa keskityttiin muun muassa tapahtumien vaivattomaan löytämiseen. Tapahtumien, joiden tietojen ylläpito tapahtuu järjestäjien itsensä toimesta verkkopalveluun rakennetussa extranetissä.

Podcasteja design-maailmasta. Teksti-, kuva-, ja videomuotoisen sisällön lisäksi verkkopalvelussa on mahdollista kuunnella Spotify-podcasteja.

Toteutuksesta vastasivat:

Anton on Into-Digitalin Account Director. Toimiston parhaasta tsufesta vastaava koirien ystävä Anton pelaa vapaa-ajallaan golfia ja padelia.

Anton Grönlund, Account Director

Pekka on Into-Digitalin Head Developer. Vapaa-ajalla kahden kissan omistaja mielellään pyöräilee, piirtää ja valokuvaa vanhoilla kameroilla.

Pekka Suopellonmäki, Head Developer

Lisää töitämme