Vapaiden valtakunta / random­lupaus.fi

Ivalo Creativen suunnittelema ja Into-Digitalin teknisesti toteuttama randomlupaus.fi -generaattori tuo hymyn käyttäjien kasvoille. Vapaiden valtakunnan #randomlupaus™ -generaattori luo hauskan ja leikkimielisen lupauksen, jota ei todellakaan tarvitse pitää! Näin vaalivuonna 2019 on helppo tehdä lupauksia, joita ei välttämättä tule pidettyä. Teimmekin siis luovasta ajatuksesta teknisen toteutuksen, jossa saa nappia painamalla luotua leikkimielisen lupauksen itselleen ja omilla kasvoillaan.

Sivuston toteutus

Muistatko vielä, kun eturivin poliitikot tekivät lupauksiaan kyltit kädessä eduskuntavaaleissa? Generaattorin pohjalla onkin käytetty samantyyppistä tuttua kylttiä, johon käyttäjä voi luoda satunnaisia lupauksia. Lisäksi voit liittää oman pärstäsi lupauksen antajaksi, jolloin lupaus on persoonallinen. Lupaukset ovat pilke silmäkulmassa luotuja, valmiista vaihtoehdoista arvottuja lupauksia.

Teknisessä toteutuksessa taitoimme Ivalon suunnitteleman sivuston sekä teimme Ivalon luomista teksteistä sovelluksen, joka arpoo lupaukset. Lisäksi sivustolle tehtiin työkalu, jolla voi rajata kuvasta kasvot.

Me olemme Into-Digital. Suomen paras digimarkkinoinnin toteuttaja.

Into-Digital
Helsinki

Lapinlahdenkatu 1 B
00180 Helsinki

tel: +358 44 749 2060

Into-Digital
Jyväskylä

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

tel: +358 40 740 8018

Ota yhteyttä