Suomen Pakolaisapu / verkkosivut ja -kauppa

Lähtötilanne ja tavoite

Into-Digital suunnitteli ja toteutti Suomen Pakolaisavulle uudet verkkosivut talvella 2018. Sivuston tavoitteena on kertoa Suomen Pakolaisavun toiminnasta ja tarjota vaihtoehtoja rahalahjoitusten tekemiseen. Uudistuksen yhteydessä haluttiin raikastaa verkkosivujen ilme ja tehdä työkalut, joiden avulla Suomen pakolaisavun henkilöstö pystyy itsenäisesti tuottamaan sivuille hyvin monipuolista ja näyttävää sisältöä.

Toteutus

Sivusto rakennettiin hyödyntäen WordPress julkaisujärjestelmää. Sivujen rakenteesta tehtiin hyvin modulaarinen ja joustava, jotta sisällöntuotannossa pystytään tekemään monenlaisia sivurakenteita ilman ohjelmointiosaamista. Sivuston tekniikka pitää myös huolen siitä, että erilaiset sivurakenteet toimivat hyvin eri kokoisissa selaimissa, eikä tästä tarvitse erikseen huolehtia sisältöä rakentaessa.

Sivustolle toteutettiin erilaisia tapoja lahjoittaa rahaa Pakolaisavulle. Kerta- ja kuukausilahjoitusten lisäksi sivuston yhteydessä toimii Parempi lahja -verkkokauppa. Rahaliikenne on toteutettu integrointina Paytrailin järjestelmiin ja verkkokaupan taustalla käytetään hyödyksi WooCommerce -lisäosaa.

Tekijät

Developer

Jesse Lampinen

Head developer

Pekka Suopellonmäki

CTO

Arto Hautanen

CEO

Antti Rasi

Ota yhteyttä