MTL / verkkosivusto

Into-Digital suunnitteli ja toteutti Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitolle MTL:lle uudet verkkosivut. Into-Digital vastasi hankkeessa palvelumuotoilusta, käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta sekä tätä nykyä verkkopalvelun ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Ajatuksemme otettiin hyvin huomioon ja saimme jopa toivomuslistan viimeisen kohdan: jotain mitä emme osanneet edes ajatella.

MTL:n pääyhteyshenkilö, yhteisömanageri Johanna Lohiluoma kommentoi hanketta seuraavasti: ”Uudistus sujui sutjakkaasti. Näin ensimmäistä kertaa nettisivu-uudistusta asiakkaan päässä koordinoivana ja aiheesta kaikki kauhukertomukset kuulleena, voin käsi sydämellä todistaa prosessin olleen kivuttomampi ja vähemmän resursseja syövä kuin ennakko-odotus oli. Emme siis liittyneet kauhukertomusten joukkoon vaan voimme lämpimästi suositella Into-Digitalia kumppaniksi. Heidän palvelu on erittäin ammattitaitoista ja asiointi heidän kanssaan on aina miellyttävää.”

Kesällä 2018 julkaistu effie.fi -verkkopalvelu toteutettiin myös Into-Digitalin toimesta mtl.fi:n kanssa WordPress-multisiteksi.

Tekijät

Developer

Mikko Paappanen

CTO

Antti Lassila

CEO

Aapo Mäki

Ota yhteyttä