Hanaholmen / verkkosivut

Lähtötilanne ja tavoite

Hanaholmeninen kurssikeskus/hotelli peruskorjattiin 2016-2017. Uudistuksen yhteydessä Hanaholmenin koko ilme uudistettiin. BrandMNGR oli päävastuuhenkilö palvelun graafisen ilmeen suunnittelussa, mutta Into osallistui palvelun toiminnalliseen määrittelyyn ja suunnitteluun, sekä vastasimme täysin teknisestä toteutuksesta.

Ratkaisu

Verkkopalvelu rakennettiin WordPress -julkaisujärjestelmän päälle osin sen hyvän räätälöitävyyden vuoksi, mutta myös sen vuoksi, että alusta oli tuttu asiakkaalle. Hanaholmenin kahden liiketoiminnan (kulttuurikeskus ja kokoushotelli) tarpeiden tyydyttämiseksi verkkopalvelu on kävijoiden näkökulmasta jaettu kahteen rinnakkaiseen kokonaisuuteen. Ylläpitäjät pystyvät kuitenkin samoilla työkaluilla hallinnoimaan koko kokonaisuutta ja sen monia erityyppisiä sisältöjä.

Verkkopalvelua kehitetään jatkuvasti ja se on liitetty kiinteäksi osaksi Hanaholmenin liiketoimintaa (esim. huone-, ravintolavaraukset, yhteydenottopyynnöt). Into ylläpitää julkaisujärjestelmää ja huolehtii säännöllisesti mm. sen tietoturvapäivityksistä, sekä on aktiivisesti mukana uusien kehitystoiveiden toteuttamisessa.

Tekijät

Head developer

Pekka Suopellonmäki

COO

Arto Hautanen

CEO

Antti Rasi

Me olemme Into-Digital. Suomen paras digimarkkinoinnin toteuttaja.

Into-Digital
Helsinki

Lapinlahdenkatu 1 B
00180 Helsinki

tel: +358 44 749 2060

Into-Digital
Jyväskylä

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

tel: +358 40 740 8018

Ota yhteyttä