Avoimet paikat: Projektipäällikkö

Etsimme projektipäällikköä

Into-Digital on Suomen johtava asiantuntija markkinoinnin digitaalisissa tuotannoissa. Jo 15 vuoden historia takaa tuhansien projektien osaamispääoman, joka hakee vertaistaan.

Yhtiömme keskeinen kilpailuetu rakentuu projektipäälliköiden osaamisen ympärille. Projektipäällikkömme muodostaa saumattoman jatkumon luovan markkinoinnin ja digitaalisen markkinointiteknologian välille. Projektipäällikön tulee ymmärtää markkinointiviestinnän liiketoiminnan peruslogiikat ja osata liittää sen vaatimukset digimediaan niin, että hankkeet ovat menestyksiä sekä mainostajalle, markkinointitoimistolle että Into-Digitalille itselleen.

Projektipäällikkömme on

  • korkeakoulutettu (AMK tai ylempi tutkinto)
  • kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoinen
  • halukas oppimaan joka päivä

Into-Digital on osa Ida Fram Groupia. Pystymme tämän työpaikan lisäksi tarjoamaan monipuolisia urapolkuja markkinoinnin, viestinnän ja markkinointiteknologian alueella.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse viimeistään 13.10.2017. Liitä hakemukseen mukaan ainakin CV ja kuvaus osaamisestasi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ’Rekrytointi’.

Lisätiedot

Antti Rasi
Toimitusjohtaja
Into-Digital Oy
044-7492060
antti.rasi@into-digital.fi