Kampanjoiden ja tapahtumien sivut kustannustehokkaasti

Toteutamme tapahtumien ja kampanjoiden verkkosivut kustannustehokkaasti. Sivut voidaan tehdä osaksi olemassa olevaa verkkopalvelua tai uusina väliaikaisina verkkosivuina. Usein sivuille toteutetaan myös esimerkiksi arvontoja, kyselyitä, karttoja ja livestriimauksia.

Tapahtuma- ja kampanjasivustot

Tapahtuma- ja kampanjasivustot ovat mainio tapa erottautua, kun tuotteen, palvelun, tapahtuman tai minkä tahansa asian lanseeraus on lähestyvillä. Me Intolla toteutamme vuosittain kymmeniä kevyitä verkkosivuhankkeita, joita hyödynnetään tähän tarkoitukseen. Käyttämämme tekniikat mahdollistavat toteutusten jatkojalostamisen ja hyödyntämisen myös tulevaisuudessa, ja pyrimme välttämään harhakäsitystä ’’kertainvestoinnista’’ tapahtuma- tai kampanjasivustoista puhuttaessa.

Personoidut tapahtuma- tai kampanjasivustot ovat hyvä tapa aktivoida ihmisiä etukäteen tarjoten heille tarvittavaa tietoa helposti ja nopeasti, unohtamatta myös jälkimarkkinointia. Investointi personoituun tapahtumasivustoon on pieni siihen nähden, kuinka paljon sillä voi erottua perinteisestä & perusmuotoisesta bulkkisivustosta.

Kampanjasivusto

Kampanjasivustoista keskutellaan, kun potentiaalista asiakaskuntaa halutaan aktivoida esimerkiksi kilpailulla. Kampanjasivuston sisältöön kuuluu tyypillisesti kilpailuajattelun lisäksi tiukat some-jakomahdollisuudet, ilmoittautumislomakkeet ja vaikkapa videosisältö.

Sosiaalinen media on läsnä lähes kaikkialla verkossa – erityisesti kampanjasivustoilla. Toteutamme vuosittain kymmeniä kampanjasivustoja, jonne tuodaan automaattisesti esim. instagram-sisältöjä kävijöiden äänestettäväksi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos pohdit minkälaisia mahdollisuuksia kampanjasivustot pitävät sisällään. Meillä on paljon mainioita ideoita, joita voimme jatkojalostaa yhdessä sopivan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tapahtumasivusto

Tapahtumasivuston peruselementteihin kuuluu esimerkiksi ilmoittautumislomake, aika –ja paikkatiedot, mahdollinen ruokalista, aikataulu, esiintyjät sekä saapumisohjeet.

Erilainen tapahtumasivusto

Tapahtumasivuston ei tarvitse olla vain perusmuotoinen lomake. Ideoimme ja toteutamme erilaisia aktivointisivuja kuten livestreamauksia, pelejä, some-feedejä, laskureita sekä halutessanne vaikkapa kaikki tapahtumassa käytettävät digitaaliset aineistot.

Voit esitellä tapahtuman esiintyjät esimerkiksi kuvan, videon ja esittelytekstin kanssa. Samoin voidaan tehdä itse tapahtumapaikan esittelyn kanssa.

Uutis- ja artikkelisivut tai tapahtumaan liittyvät blogit ovat myös suosittuja ominaisuuksia tapahtumasivustoilla. Ne pitävät osallistujat ajan tasalla tapahtumaasi liittyen ja antavat mielenkiintoista tietoa esimerkiksi järjestelyistä tai tapahtuman tarkoituksesta.

Itse tapahtumassa

Itse tapahtumaan voimme tehdä mitä jännittävimpiä toteutuksia osallistujien aktivoimiseksi. Haluatteko tapahtumaan digitaalisen tai jopa fyysisen pelin, entä esimeriksi tietovisan? Me toteutamme sen.

Tapahtumien ja tapahtumasivustojen tulevaisuus

Kaikki on mahdollista –väittämä pitää paikkansa, ja eritoten tapahtumissa tekniikan kehittyminen mahdollistaa tätä nykyä huippuhienoja erikoisuuksia. Hyvä esimerkki on RFID-teknologia, joka on astunut ryminällä tapahtumamaailmaan – kävijä voidaan tunnistaa esimerkiksi kaulassa roikkuvaan nimilaattaan liimatun RFID-tagin perusteella automaattisesti. Tämä mahdollistaa sen, että tapahtumaan voidaan personoida vaikkapa tapahtumamusiikkia, värejä tai mitä tahansa muuta yksilölliseksi juuri kyseiselle kävijälle.

Tapahtumaseuranta

Nykyteknologia on saanut tapahtumajärjestäjät pohtimaan tehokkaita tapoja seurata kävijöitä, heidän liikkeitään ja kiinnostuksen kohteita. Me Intolla osaamme ideoita ja toteuttaa erilaisia digitaalisia kävijäseurantavaihtoehtoja – kerätyn datan perusteella esimerkiksi tapahtuman jälkimarkkinointi saa täysin uuden ulottuvuuden.

Ota yhteyttä