Mikään digimarkkinoinnin haaste ei ole meille vieras

Olemme vuosien varrella toteuttaneet digitaalisia pelejä, musiikkisovelluksia, messuosastoja, äänestyksiä,  laajennetun todellisuuden ratkaisuja, infonäyttöjä ja paljon paljon muuta. Mikään digimarkkinoinnin haaste ei ole meille vieras!

Sovellukset ja muu tekeminen

Sen lisäksi että toteutamme perinteisiä markkinointiviestinnällisiä toteutuksia kuten display-mainontaa, verkkosivuja, tapahtumasivuja ja mobiilipalveluita, teemme myös kaikkea muuta. Tekniset asiantuntijamme pitävät erikoislaatuisista haasteista, kuten esimerkiksi suurien datamäärien visualisoinnista.

investeu_tabletti
flux_1

Infoscreen-sovellukset

Toiminnalliset infonäytöt toteutetaan usein offline web appina, tai jatkuvasti esim. sisällön osalta päivitettävänä online-versiona. Meillä on vankka kokemus erilaisista kosketus- ja verkkokäyttöliittymistä, ja ideoimme sekä toteutamme tarpeenne täyttävän ratkaisun myös teille.

AR & VR

Ovatko AR- & VR-termit sinulle tuttuja? Me Into-Digitalilla suunnittelemme ja toteutamme myös Augmented reality- sekä Virtual reality -toteutuksia, sillä kyseiset teknologiat ovat saavuttamassa jatkuvasti tiukempaa jalansijaa toimialallamme. Mainostajat ovat oppineet ymmärtämään, kuinka uskomattoman upeita mahdollisuuksia uudet teknologiat tuovat mainonnan pelikentälle.

Screen Shot 2018-09-13 at 10.01.06
neocarbon_desktop

Datavisualisaatio

Useimmilla yrityksillä on käsissään dataa, jota voisi oikein esitettynä hyödyntää esimerkiksi myynnin tukena, käyttää edistämään yhtiön liiketoimintaa tai esittää suuryrityksen sisäisenä markkinointimateriaalina. Tällöin suunnittelupöytään on hyvä tuoda idea esimerkiksi datavisualisointiohjelmistosta, jonka Into suunnittelee ja toteuttaa mieluusti täysin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Sovellus voi toimia verkkosivustolla, mobiilisovelluksena, natiiviapplikaationa tai vaikkapa offline-platformilla – mietitään yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Pelit

Yksinkertainen tasohyppelipeli esimerkiksi tapahtumaan tai verkkosivullenne? Monimutkaisempi mobiilipeli aktivoimaan asiakkaita, kumppaneita tai organisaationne väkeä sisäisesti? Jutellaan lisää!

bigmacblast_tablet1
InvestEU_SLUSH_022[1]

Wow!

Digitalisaation myötä ihmiset ovat pikkuhiljaa tottumassa sen tarjoamiin mitä upeampiin ratkaisuihin, ja vain harvat toteutukset aikaansaavat todellisia wow-elämyksiä. Täten taka-askel takaisin fyysiseen maailmaan yhdistettynä digiratkaisuihin saattaa olla tarvittava piristysruiske. Esimerkiksi tapahtumaan luotavan sovelluksen yhdistäminen valoihin, ääniin tai vaikkapa savukoneeseen ovat täysin realistisia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä