Räätälöimme markkinoinnin ratkaisunne mobiiliin

Toteutamme älypuhelimiin räätälöityjä digimarkkinoinnin ratkaisuja, kuten natiivisovelluksia, hybridisovelluksia ja html5-verkkosivuja. Luonnollisesti teemme myös kaikki verkkosivut responsiivisina, eli ne toimivat saumattomasti eri päätelaitteilla.

Nykyaikaisia mobiilipalveluita voi tuottaa monella eri tavalla

Meillä on vankka osaaminen mobiilipalvelun oikean toteutustavan valinnassa, sekä sen suunnittelussa ja toteutuksessa. Mobiilipalvelut voivat olla esimerkiksi mobiiliverkkosivuja, tai omia sovelluksiaan Apple Storeen ja Google Playihin. Tyypillisesti mobiilipalvelut jaetaan kolmeen eri kategoriaan:

  • HTML5-verkkosivustoihin, jotka on rakennettu mobiilikäyttäjien tarpeet huomioiden
  • Natiiviapplikaatioihin, jotka jaellaan sovelluskauppojen kautta
  • Hybridehin, jolloin HTML5-toteutus paketoidaan natiiviapplikaatioksi
suomiareena1_mobilöe

HTML5- ja hybriditoteutukset

HTML5- ja hybriditoteutukset ovat usein natiiveja kustannustehokkaampia toteuttaa ja varsinkin sisältökeskeisissä toteutuksissa saadaan aikaan hyvin vastaava käyttökokemus. Toteutus pystytään myös julkaisemaan tehokkaasti  ja päivittämään sekä iOS- että Android-laitteille samanaikaisesti. Hybriditoteutuksissa on myös mahdollista hyödyntää yleisiä natiiveja toimintoja, kuten push-ilmoituksia ja sisällön jakamista käyttäjän muihin appeihin. Into-Digitalilla on kokemusta erityisesti tapahtumasovelluksista, kevyistä peleistä sekä interaktiivisista esityksistä, kuvastoista ja oppaista.

Natiiviapplikaatiot

Natiiviapplikaatioiden vahvuutena on suorituskyky vaativammissa toteutuksissa. Laitteista saadaan enemmän irti, kun toteutuksessa tarvitaan vaativaa grafiikkaa tai taustatoimintoja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi vaativammat pelit, 3d-esitykset ja laajennettu sekä virtuaalitodellisuus.

refe-mobiili-1-sheboard1920x1200
responsive

Responsiivisuus – mobile first

Usein on tarkoituksenmukaisinta toteuttaa verkkopalvelut mobiilin käyttökokemuksen ehdoilla, jolloin palvelu rakennetaan ns. responsiiviseksi, joka takaa saumattoman käyttökokemuksen myös tableteissa ja tietokoneissa.

Progressive Web Apps – tulevaisuuden teknologia?

Seuraamme mielenkiinnolla myös puhtaasti verkkopohjaisten applikaatioiden ominaisuuksien kehitystä. Progressive Web Apps -termin alle niputetuilla teknologioilla pystytään vähitellen luomaan tehokkaampia, asennettavia verkkosovelluksia.

reference-triangles
Ota yhteyttä