Digiscreenillä mainos liikkuu ja liikuttaa

Teemme display-mainontaa kaiken kokoisille näytöille. Moderneille digiscreeneille on mahdollista toteuttaa monipuolisia ja näyttäviä toteutuksia.

Nykyaikaisia toteutuksia ovat:

  • Liikkuvan kuvan toteutukset (tallenteet ja live-kuva)
  • Kosketusnäyttökäyttöliittymät
  • Matkapuhelimella ohjattavat sovellukset
  • Saman toteutuksen jakaminen/jatkaminen useamman diginäytön kesken
  • Käyttäjän ohjaaminen verkkopalveluun matkapuhelimen avulla
  • Ympäristötekijöiden mukaan muuttuvat sisällöt

Digiscreen on julkisiin tiloihin tai paikkoihin tarkoitettu massamedia, joka tavoittaa tehokkaasti lukuisia silmäpareja. Digiscreenit pyritään sijoittamaan sinne, missä ihmiset ovat tai kulkevat.

Tämän päivän digiscreenit mahdollistavat lukuisia tapoja vaikuttaa ja täten tavoittaa kuluttajat erottuvalla tavalla. Digiscreenihin kyetään tuomaan liikkuvaa kuvaa, jonka lisäksi on mahdollista yhdistää näyttöihin toiminnallisuuksia kuten esimerkiksi matkapuhelimella ohjautuvat sovellukset tai kosketusnäyttötekniikat. Rajapintamahdollisuuksien myötä digiscreeneihin on mahdollista luoda erikoisuuksia kuten ympäristötekijöiden mukaan muuttuva sisältö, jolla saadaan kohdennettua reaaliaikainen mainonta tehokkaasti.

Nykypäivän digisreeneille voidaan soveltaa samoja asioita kuin missä tahansa muussa verkkopalvelussa yhdistäen eri tekniikoita. Vain muutama vuosi sitten digiscreen-teknologia mahdollisti ainoastaan kuva- ja tekstivarioinnin.

Kykenemme löytämään oikean ratkaisun juuri sinulle ideoimalla kanssanne erilaisia toteutusmahdollisuuksia. Digiscreen-kampanjaa suunniteltaessa on hyvä muistaa, että kohdekuluttaja on yhä tärkeämmässä roolissa osana mainontaa, ja haluaa täten itse osallistua siihen. Digiscreenit mahdollistavat interaktiivisuuden, jonka avulla kuluttaja pääsee itse vaikuttamaan mainontaan.

Tarvitsetteko te kumppanin display-tuotantojen sujuvoittamiseen, helpottamiseen, nopeuttamiseen ja täten kaiken display-mainonnan kannattavuuden parantamiseen? Ota yhteyttä!