Muut palvelut

Olemme eläneet markkinointiviestintäalan digitaalisessa maailmassa vuodesta 2002. Kokemuksemme mitä erilaisimpien digitoteutuksien tuottamisesta on vankkumaton.

Tutustu esimerkkiratkaisuihimme alta, tai ole meihin suoraan yhteydessä. Yhdessä ratkaisemme sinunkin digitaaliset tarpeesi.

Mobiilisovellukset

Toteutamme älypuhelimiin räätälöityjä digimarkkinoinnin ratkaisuja, eli mobiilisovelluksia. Niitä ovat tyypillisesti natiivisovellukset, hybridisovellukset ja sovelluskauppaan paketoidut HTML5-verkkosivut.

Mobiilisovellusten suhteen on tärkeää keskittyä erityisesti palvelun käyttökokemukseen.

Tapahtuma- ja kampanjasivustot

Toteutamme tapahtumien ja kampanjoiden verkkosivut kustannustehokkaasti. Sivut voidaan tehdä osaksi olemassa olevaa verkkopalvelua tai uusina väliaikaisina verkkosivuina. Usein sivuille toteutetaan esimerkiksi arvontoja, kyselyitä, karttoja ja livestriimauksia.

Display-mainokset

Toteutamme vuosittain satoja display-kampanjoita ja tuhansia yksittäisiä display-mainoksia. Prosessimme ja rutiinimme mahdollistavat asiakkaillemme äärimmäisen kustannustehokkuuden.

Digiscreen-mainokset

Teemme display-mainontaa kaiken kokoisille näytöille. Moderneille digiscreeneille on mahdollista toteuttaa monipuolisia, dynaamisia ja näyttäviä toteutuksia.