Sovellukset ja muu tekeminen

Sen lisäksi että toteutamme perinteisiä markkinointiviestinnällisiä toteutuksia kuten display-mainontaa, verkkosivuja, tapahtumasivuja ja mobiilipalveluita, teemme myös kaikkea muuta. Tekniset asiantuntijamme pitävät erikoislaatuisista haasteista, kuten esimerkiksi suurien datamäärien visualisoinnista.

AR & VR

Ovatko AR- & VR-termit sinulle tuttuja? Me Into-Digitalilla suunnittelemme ja toteutamme myös Augmented reality- sekä Virtual reality -toteutuksia, sillä kyseiset teknologiat ovat saavuttamassa jatkuvasti tiukempaa jalansijaa toimialallamme. Mainostajat ovat oppineet ymmärtämään, kuinka uskomattoman upeita mahdollisuuksia uudet teknologiat tuovat mainonnan pelikentälle.

Datavisualisaatio

Useimmilla yrityksillä on käsissään dataa, jota voisi oikein esitettynä hyödyntää esimerkiksi myynnin tukena, käyttää edistämään yhtiön liiketoimintaa tai esittää suuryrityksen sisäisenä markkinointimateriaalina. Tällöin suunnittelupöytään on hyvä tuoda idea esimerkiksi datavisualisointiohjelmistosta, jonka Into suunnittelee ja toteuttaa mieluusti täysin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Sovellus voi toimia verkkosivustolla, mobiilisovelluksena, natiiviapplikaationa tai vaikkapa offline-platformilla – mietitään yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Wow!

Digitalisaation myötä ihmiset ovat pikkuhiljaa tottumassa sen tarjoamiin mitä upeampiin ratkaisuihin, ja vain harvat toteutukset aikaansaavat todellisia wow-elämyksiä. Täten taka-askel takaisin fyysiseen maailmaan yhdistettynä digiratkaisuihin saattaa olla tarvittava piristysruiske. Esimerkiksi tapahtumaan luotavan sovelluksen yhdistäminen valoihin, ääniin tai vaikkapa savukoneeseen ovat täysin realistisia mahdollisuuksia.