Intolle Grand Prix ja kaksi muuta voittoa vuoden 2018 Grand Onessa!

Hasan & Partnersin kanssa toteutettu KONE Machine conversations -keinoälyprojekti pokkasi eilen 5.4. Konepaja Brunossa järjestetyssä Grand One 2018 -gaalassa kolme pokaalia seuraavissa kategorioissa:

  • Paras integroitu kampanja
  • Paras toteutus
  • Grand Prix

Grand Prix’n napannutta toteutusta kuvataan kilpailun verkkosivuilla seuraavasti:

‘’Työ osoitti, että kristallin kirkkaalla luovalla ajatuksella, inhimillistämällä teknologiaa ja ymmärtämällä sitä mikä internetissä yleisöä kiinnostaa, voidaan luoda minkä vain kategorian ympärille ilmiöitä. Tämä kampanja teki näkyväksi sen, mikä on yleensä näkymätöntä ja onnistui siten luomaan yllättävällä tavalla asiakkaan ympärille kiinnostusta globaalilla skaalalla.’’

Into-Digital oli mukana työn käyttöliittymän teknisessä toteutuksessa.

Haluamme edelleen kiittää asiakkaitamme ja asiakkaidemme asiakkaita mahdollisuudesta olla mukana näissä ja lukemattomissa muissa upeissa, poikkeuksellisissa ja innovatiivisissa projektikokonaisuuksissa.

 

Grand Prix ja kaksi muuta voittoa on kyllä täysin ansaittu tunnustus Machine conversations -projektin tasoiselle huippuinnovatiiviselle toteutukselle. Iso kiitos Hasan & Partnersin suuntaan mahdollisuudesta olla mukana projektissa, ja tietysti onnittelut kiitoksien kera Hasanin lisäksi myös Koneelle!

-Aapo Mäki, Sales Director

Me olemme Into-Digital. Suomen paras digimarkkinoinnin toteuttaja.

Into-Digital
Helsinki

Lapinlahdenkatu 1 B
00180 Helsinki

tel: +358 44 749 2060

Into-Digital
Jyväskylä

Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

tel: +358 40 740 8018

Ota yhteyttä