Aapo Mäki – myyjä ja verkkopalvelusuunnittelun moniottelija.

Myyjästä myyjäksi, verkkopalvelumaailman sveitsiläiseksi linkkuveitseksi ja toimitusjohtajaksi

Olen Aapo Mäki ja olen asunut ikäni Klaukkalassa. Minua on siunattu Juanpablo-nimisellä koiralla, maailman parhaalla puolisolla sekä kaikki toiveeni täyttävällä lähipiirillä. Lisäksi työskentelen yrityksessä, josta olen äärimmäisen ylpeä. Enkä vähiten sen vuoksi, että olen myös yksi Into-Digitalin seitsemästä omistajasta.

Ajattelen, että asiantuntijaliiketoiminnassa ihmisillä on valtava merkitys. Oikeastaan kaikki merkitys. Niin meidän, kuin asiakkaidemmekin näkökulmasta. Verkkopalvelut ovat verkkopalveluita, mutta ne tehdään ihmisten toimesta ja ihmisten kesken. Tästä syystä minulle on tärkeää, että Into-Digitalin työntekijät ja potentiaaliset työntekijät ovat hyviä tyyppejä. Näin myös aidosti on. Se on yksi suurimmista ammatillisista ylpeyden aiheistani.

Roolini vuoksi päiväni koostuvat kaikenmoisesta, mutta ensisijaisesti seuraavista:

Myynti ja markkinointi

Tarjouspyyntöjen vastaanottaminen, tarjousten laatiminen yhdessä tiimimme kanssa ja tarjousten esitteleminen.  Myyntityö kokonaisvaltaisesti. Tätä nykyä markkinoinnissamme vastaan ainoastaan satunnaisista sisällöistä blogissamme.

Konseptointi ja palvelumuotoilu

Olen mukana projektien alkuvaiheessa, kun yhdessä asiakkaan kanssa pohdimme, kuinka saavutamme halutut liiketoiminnalliset tavoitteet. Teen tätä yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa konseptoinnin, palvelumuotoilun ja sisällön suunnittelun keinoin.

Henkilöstö

Vastaan rekrytointiemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Toki ajoittain yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Yrityksemme hierarkia on matalin mahdollinen – toimitusjohtajana toimin kaikkien työntekijöidemme esimiehenä, eikä muuta hierarkiaa ole.