Intolle Grand Prix ja kaksi muuta voittoa vuoden 2018 Grand Onessa!

Into kipusi lavalle kolmesti eilen 5.4. Konepaja Brunossa

Hasan & Partnersin kanssa toteutettu KONE Machine conversations -keinoälyprojekti pokkasi eilen 5.4. Konepaja Brunossa järjestetyssä Grand One 2018 -gaalassa kolme pokaalia seuraavissa kategorioissa:

  • Paras integroitu kampanja
  • Paras toteutus
  • Grand Prix

 

Grand Prix’n napannutta toteutusta kuvataan kilpailun verkkosivuilla seuraavasti:

‘’Työ osoitti, että kristallin kirkkaalla luovalla ajatuksella, inhimillistämällä teknologiaa ja ymmärtämällä sitä mikä internetissä yleisöä kiinnostaa, voidaan luoda minkä vain kategorian ympärille ilmiöitä. Tämä kampanja teki näkyväksi sen, mikä on yleensä näkymätöntä ja onnistui siten luomaan yllättävällä tavalla asiakkaan ympärille kiinnostusta globaalilla skaalalla.’’

Into-Digital oli mukana työn käyttöliittymän teknisessä toteutuksessa.

Haluamme edelleen kiittää asiakkaitamme ja asiakkaidemme asiakkaita mahdollisuudesta olla mukana näissä ja lukemattomissa muissa upeissa, poikkeuksellisissa ja innovatiivisissa projektikokonaisuuksissa.

 

‘’Grand Prix ja kaksi muuta voittoa on kyllä täysin ansaittu tunnustus Machine conversations -projektin tasoiselle huippuinnovatiiviselle toteutukselle. Iso kiitos Hasan & Partnersin suuntaan mahdollisuudesta olla mukana projektissa, ja tietysti onnittelut kiitoksien kera Hasanin lisäksi myös Koneelle! Kiitos myös gaalan järjestäjille – oli kyllä vaikuttava tapahtuma. Kovasti tehdään yhdessä asiakkaidemme kanssa töitä, että oltaisiin lavalla myös vuoden kuluttua. Tänä vuonna oltiin shortilla seitsemässä kategoriassa kolmella eri työllä – siitä on mukava lähteä parantamaan yhdessä kumppaneidemme kanssa.


Aapo Mäki, Sales Director – aapo.maki@into-digital.fi ja +358 50 330 8959