Tyylikäs designin ja teknologian osaaja Oivan

Oivan.com Ohjelmointi UX & UI WordPress

Oivan on vuonna 1998 perustettu teknologiayritys, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti design-, teknologia-, kyberturvallisuus- ja pilviratkaisuja yritysasiakkailleen. Oivan uudisti brändi-ilmeensä keväällä 2022. Me vastasimme ilmeen uuden ilmentymän, Oivanin tärkeimmän yksittäisen markkinointiviestinnän työkalun, verkkosivuston uudistamisesta.

Jaa sivu

Look & feel

Koska Oivan tunnetaan vankkumattomasta design-osaamisestaan, myös heidän oman verkkopalvelunsa tuli välittää viestiä tinkimättömän laadukkaasta designista ja viimeistellystä toteutuksesta. Tästä syystä uusi oivan.com on design-näkökulmasta poikkeuksellisen näyttävä. Sisällöllisesti tai toiminnallisesti verkkosivusto ei poikkea normaalista b2b-palveluita tarjoavan yrityksen tarpeista juurikaan, vaan hienous kumpuaa designista ja pikselintarkasta teknisestä toteutuksesta.

”Oli mukavaa suunnitella sivustoa näin näyttävää brändi-ilmettä jalkauttamaan. Asiakkaan design-pamppu Daniel toimi vaativana, mutta erittäin hyödyllisenä pallotteluseinänä hankkeessa. Haluaisin uskoa, että onnistuimme erinomaisesti. Tästä kielii myös Oivanin palaute suuntaamme.”

Aleksi Kulmala, Digital Designer

Väriteemat ja modulaarisuus

Kuten lähes kaikki tekemämme verkkosivustot, myös Oivanin uusi sivusto perustuu sisällönhallinnallisesti erittäin joustaviin ja kattaviin räätälöintimahdollisuuksin. Sisällön erilaisia esitystapoja, eli sisältömoduuleja, toteutettiin kourallinen. Joustavien sisältömoduulien lisäksi sisällönhallinnan mahdollisuuksia rikastettiin väriteemavalinnalla, jotta Oivan voi tehdä niin vaaleita, kuin tummia sivuja sivustolleen.

SEO, SEO, SEO

Verkkopalvelun hakukoneoptimaalisuus perustuu sisältöön ja tekniikkaan. Meidän heiniämme on tekniikka, eikä verkkopalvelun tekninen performointi voisi olla juuri paremmalla tasolla:

Yhteistyö jatkuu

Kuten yleensä, yhteistyö jatkuu verkkopalvelun ylläpidon ja jatkokehityksen muodossa. Kaikin puolin onnistunut ja hyväntuulinen hanke toimii erinomaisena pitkäkestoisen yhteistyön alustuksena.

Aleksi Kulmala

Digital Designer

Laura Pekkanen

Developer

Konsta Hallinen

Developer

Pekka Suopellonmäki

Head Developer

Riko Valkonen

Developer

Lisää töitämme

Kaikki työmme löydät täältä.

Jätä tarjouspyyntö.

Vastaamme tarjouspyyntöihin pikaisesti, laadukkaasti ja perusteellisesti.