Teollisuusliitto.fi

Integraatio

Ohjelmointi

WordPress

Into-Digital vastasi uudistetun teollisuusliitto.fi-verkkopalvelun koko teknisestä toteutuksesta. Kumppanimme hasan&partners vastasi puolestaan käyttöliittymästä ja ulkoasusta. Mittava verkkosivusto on jatkuvan ylläpidon ja jatkokehityksen piirissä. Valtavaakin käyttökuormaa moitteettomasti sietävää sivustoa kehitetään jatkuvasti Into-Digitalin toimesta.

Myös Teollisuusliiton Tekijälehden ja Teollisuuden Työttömyyskassan verkkopalvelut ovat Into-Digitalin rakentamia ja ylläpitämiä.

Keskiössä laadukas hakutoiminto

Teollisuusliitto.fi:n avaintoiminnallisuuksiin sisältyy laadukas hakutoiminto, joka ennustaa, ehdottaa ja kategorisoi. Hakutulossivulla käyttäjä kykenee suodattamaan hakutuloksiaan eri valinnoilla. 

Koska sisältöä sivustolla on niin valtava määrä, on laadukas hakutoiminto välttämättömyys. Sen lisäksi käyttäjää pyritään palvelemaan selkeällä sisältörakenteella ja päänavigaatiolla sekä sisältösivun sivunavigaatiolla.

Into-Digital vastaa teollisuusliitto.fi:n ylläpidosta ja kehityksestä kokonaisvaltaisesti. Kaikki verkkosivustoon liittyvät kysymykset & yhteydenpito hoituu Into-Digitalin asiakasvastaavan kautta, liittyi se sitten palvelinratkaisuihin, päivityksiin tai WordPressin käytön tukeen.

Toteutuksesta vastasivat:

Ryhdytäänkö töihin?

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimetön

Kaikkia tietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.